Manşa a doua a semifinalei de Cupa Spaniei dintre Athletic Bilbao şi Atlético Madrid a fost marcată de violenţe înaintea meciului, un suporter madrilen fiind agresat într-un restaurant şi spitalizat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Marca, aproximativ 60 de fani basci au atacat suporterii echipei adverse într-un bar. O persoană a trebuit să fie spitalizată.

"Totul a fost prost organizat", a declarat pentru El Larguero un membru al unui grup de suporteri ai echipei Atlético. "Bilbao a raportat că nu a existat niciun punct de întâlnire sau de parcare pentru autobuze, că au fost nevoiţi să lase membrii clubului suporterilor pe străzi şi că toată lumea putea să se deplaseze prin oraş după bunul plac... Ştiam că este o capcană".

"În timp ce un grup (de fani madrileni) se afla în restaurant de două ore, un alt grup a dat buzna", a continuat suporterul. "Unuia dintre ei i-a fost tăiată faţa, cel care a ajuns la spital. Pe un alt tip l-au lovit în ochi cu o sticlă... Erau foarte speriaţi pentru că au sunat la poliţie şi le-au spus că nu pot veni, pentru că nu au poliţie. Au lovit o fată care ieşise să fumeze."

Potrivit mai multor relatări, altercaţii între suporteri şi poliţie au avut loc şi pe traseul autocarului echipei Athletic spre stadion înainte de meci. Autocarul a avut nevoie de 35 de minute pentru a parcurge ultimii 700 de metri până la stadion.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.