Stadionul echipei San Martin de Progreso (Santa Fe) se va numi Emiliano Sala, după numele fostului jucător decedat în urma unui accident aviatic la 21 ianuarie. Sala, născut la Santa Fe, ar fi împlinit joi 29 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu ocazia acestui eveniment va fi prezentată şi o pictură murală realizată de artisul spaniol Guillermo Griffa, care îl reprezintă pe Sala în timp ce celebrează un gol.

Emiliano Sala a decedat la 21 ianuarie, după ce avionul de dimensiuni mici în care se afla s-a prăbuşit. Avionul de tip Piper Malibu în care erau Sala şi pilotul David Ibbotson a fost dat dispărut, în timp ce se afla deasupra Canalului Mânecii, după ce a pierdut contactul cu controlorii de trafic. Sala se întorcea la Cardiff, pentru a se alătura echipei la care fusese transferat, după o scurtă vizită la Nantes, unde a călătorit cu acelaşi aparat pentru a-şi lua la revedere de la foştii lui colegi. Epava avionului a fost găsită, la 3 februarie, pe fundul Canalului Mânecii. Autorităţile britanice au recuperat din epava avionului trupul neînsufleţit al fotbalistului Emiliano Sala. Trupul pilotului David Ibbotson nu a fost găsit.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.