Ciclistul Luis Carlos Chia a câştigat, duminică, a treia etapă a Turului Columbiei, succes marcat însă de un moment inedit: sportivul a accidentat-o pe soţia sa după ce a trecut linia de sosire, notează cyclingnews.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Imaginile cu o persoană accidentată de Chia la finalul cursei au fost surprinse de camerele de televiziune. Ulterior, s-a descoperit că persoana accidentată era chiar soţia lui Chia, Claudia Roncancio, şi ea ciclistă, dar şi fotograf.

Luis Carlos Chia a mers la ceremonia de după etapă şchiopătând. Soţia sa a fost transportată la spital şi a avut nevoie de patru puncte de sutură.

“Aceea era zona rezervată fotografilor. Putea fi oricine, ea sau oricine altcineva. Veneam cu viteză. Ziua trecută a fost la fel, însă atunci nu a plouat şi frânele au funcţionat perfect. Astăzi am vrut să pun frână, dar frânele s-au blocat şi am lovit-o direct”, a declarat sportivul.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.