Forul internaţional de handbal (IHF) a anunţat lista cu arbitrii care vor oficia meciuri în competiţiile din sezonul 2020-2021. Între cei 125 de arbitri se numără şi cuplul român Cristina Năstase / Simona Raluca Stancu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cei 125 de arbitri validaţi provin din 41 de ţări. Nouă cupluri sunt din Asia, şase din Africa, 41 din Europa, unul din America de Nord şi cinci din America de Sud.

Din cele 62 de cupluri, 12 sunt formate din arbitri femei.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

Brazilia este reprezentată de un singur arbitru, Daniel Magalhaes, astfel că sunt 125 în total.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.