Un punct câştigat de poloneza Agnieszka Radwanska în meciul cu Monica Niculescu, din turul al treilea al turneului de la Indian Wells, a fost ales de votanţii de pe site-ul WTA drept lovitura lunii martie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Punctul câştigător a fost la scorul de 6-2, 5-1, 40-40, pentru Radwanska. Poloneza a reuşit dintr-o poziţie incomodă să o paseze pe Niculescu, aflată la fileu.

Această lovitură a fost preferată de 55 la sută dintre cei care au votat pe site-ul WTA.

Şi Simona Halep a fost nominalizată pentru lovitura lunii martie, cu un punct câştigat la meciul cu Julia Goerges, din turul al treilea al Miami Open.

Punctul ales de WTA a fost cel din debutul ghemului al şaselea din setul secund, când Halep a surprins-o pe Goerges cu o lovitură de rever în diagonală, executată din alergare. Punctul respectiv a fost lovitura zilei la Miami Open şi 33 la sută dintre fanii care au votat l-au considerat lovitura lunii.

La 26 martie, Halep a învins-o pe Goerges cu scorul de 6-4, 6-1.

Au mai fost nominalizate pentru lovitura lunii martie Camila Giorgi - o lovitură de la Indian Wells la un meci cu Ana Ivanovici (5%), Serena Williams - un punct de la Indian Wells de la meciul cu Radwanska (4%) şi  Angelique Kerber - un punct de la Miami de la un meci cu Kiki Bertens (3%).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.