Antonio Loiacono avea 20 de ani şi era un jucător de fotbal australian. El a murit după un ce s-a prăbuşit pe teren în urma unui contact cu un adversar la primul meci al sezonului pe care l-a jucat cu Birdwood Football Club, clubul său australian de fotbal (un sport asemănător de rugby), la Gumeracha Oval.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Transportat la spital imediat după accident, el era inconştient şi a murit în noaptea de duminică spre luni, după ce a fost plasat sub asistenţă respiratorie.

„Lovitura a fost atât de violentă încât a intrat în stop cardiac pe loc. Doctorul ne spusese că presiunea cerebrală şi hemoragia vor creşte şi că în mai puţin de 24 de ore va fi în moarte cerebrală", a declarat fratele lui Antonio, Jack Loiacono, unui post de televiziune local.

Antonio a fost declarat în moarte cerebrală duminică după-amiaza, dar familia a aflat că va salva două vieţi. "El este donator de organe. Salvează un băieţel şi un tânăr de 19 ani, şi chiar dacă suntem trişti, asta e o veste bună”, a explicat fratele său, conform presei australiene.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.