Mijlocaşul Daniel Guerini, în vârstă de 19 ani, jucător al echipei Primavera a clubului Lazio, a decedat, miercuri, în urma unui accident rutier, informează gazzetta.it.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Suntem şocaţi de durere. Preşedintele şi toţi cei de la clubul Lazio sunt împreună cu familia tânărului Daniel Guerini", a precizat clubul roman, pe Twitter.

Tânărul, care a împlinit 19 ani duminică, se afla într-un Smart For Four cu alţi doi prieteni adolescenţi, când autovehiculul lor s-a ciocnit frontal, în jurul orei locale 20.00, pe o stradă din Roma, cu un Mercedes Clasa A condus de un bărbat de 68 de ani.

Cei doi tineri din maşina lui Guerini au fost internaţi în stare gravă la spital. Şi celălalt şofer a fost internat, în stare de şoc.

Guerini era născut la Roma şi a mai jucat la echipele de juniori ale cluburilor Torino, Fiorentina şi Spal. El a fost component al naţionalelor U15 şi U16 ale Italiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.