Un jucător al echipei Anderlecht a fost condamnat la 50 de ore de muncă în folosul comunităţii pentru că a încălcat a patra oară restricţiile sanitare, informează lesoir.be.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu puţine apariţii în ultimele săptămâni pe terenurile din Pro League, Francis Amuzu a reuşit să atragă atenţia prin escapadele sale. Extrema în vârstă de 22 de ani a fost condamnată la 50 de ore de muncă în folosul comunităţii, după ce justiţia belgiană l-a găsit vinovat că a încălcat pentru a patra oară restricţiile sanitare în vigoare, participând la o petrecere împreună cu alte 15 persoane în luna mai, când erau interzise adunările.

Judecătorul a subliniat inconştienţa de care a dat dovadă Francis Amuzu, care nici măcar nu s-a obosit să se prezinte la audiere: "El a arătat deja că nu respectă regulile legate de coronavirus. Oamenilor ăstora nu le pasă dacă plătesc o amendă... Din moment ce nu este suficient, cred că o pedeapsă de muncă este cea mai potrivită soluţie. Şi, dacă refuză, va executa o pedeapsă cu închisoarea!"

Amuzu mai încălcase de trei ori regulile sanitare puse în aplicare din cauza pendemiei de coronavirus.

Jucătorul s-a născut în Ghana, dar a ajuns de mic în Belgia. Amuzu a început fotbalul la Anderlecht şi, din 2017, când a devenit profesionist, a jucat 92 de meciuri în prima ligă şi a marcat nouă goluri.

Francis Amuzu are 14 selecţii la naţionala belgiană under 21.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.