Un tenismen, a cărui identitate nu a fost dată publicităţii, a fost testat pozitiv la turneul challenger de la Praga, prima competiţie după întreruperea circuitului ATP din cazua pandemiei de coronavirus, informează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În urma testelor efectuate înaintea turneului ATP Challenger de la Praga, un jucător a dat rezultate pozitive pentru Covid-19", a precizat ATP, pe Twitter.

ATP a adăugat că jucătorul a fost plasat în carantină la domiciliul său, aflat în Cehia, şi a menţionat că a început ancheta epidemiologică.

"Jucătorul nu este calificat pentru tabloul principal al turneului, nici pentru calificări", a mai precizat ATP, astfel că este vorba, cel mai probabil, de o rezervă.

Cel mai bine clasat jucător participant la această competiţie este elveţianul Stan Wawrinka, locul 17 ATP. Meciurile au început sâmbătă, cu faza calificărilor.

Nu este prima dată când în tenisul masculin este înregistrat un caz pozitiv. În iunie, Novak Djokovici, Borna Ciorici, Viktor Troicki şi Grigor Dimitrov au contractat noul coronavirus în timpul seriei de turnee caritabile Adria Tour.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.