Un fan al tehnicianului Jose Mourinho a fost invitat de portughez la masă în baza de pregătire a clubului AS Roma, după ce a stat o săptămână în faţa centrului cu un mesaj de “La mulţi ani” pentru antrenor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Marco a făcut deplasarea de la Palermo la Roma pentru a-i ura La mulţi ani tehnicianului, el spunând că este fanul portughezului de când acesta a ajuns la Chelsea după ce a câştigat Liga Campionilor cu Porto.

Jose Mourinho a împlinit 59 de ani la 26 ianuarie. Marco a stat timp de o săptămână la intrarea în baza de pregătire a AS Roma, cu un mesaj pentru Mourinho pe un banner pus pe maşina sa. În cele din urmă, el a fost invitat în bază şi a fost surprins că acolo îl aştepta chiar Jose Mourinho. El a ajuns la restaurantul din bază şi a fost invitat la masă cu Mourinho şi cu staful acestuia. Fanul a avut şansa de a discuta cu idolul său, a-l îmbrăţişa şi a primi un autograf de la acesta.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.