Kevin Davies, un fan din Ţara Galilor, a decedat sâmbătă în Qatar. El venise împreună cu fiul său şi un prieten să asiste la meciurile Cupei Mondiale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Kevin Davies (62 de ani) se simţise rău în ziua de vineri, 25 noiembrie, şi nu a mai ajuns pe stadion la meciul dintre Ţara Galilor şi Iran, pe care l-a urmărit la televizor, în camera de hotel. Starea lui s-a agravat însă şi britanicul a fost dus de urgenţă la Hamad General Hospital din Doha, acolo unde a şi decedat.

Paul Corkrey, preşedintele Asociaţiei Suporterilor Galezi, a dat publicităţii un comunicat: ”Kevin era parte din Red Wall şi cu toţii suntem devastaţi! Suntem alături de familia lui şi pentru că noi toţi cei din Red Wall suntem o mare familie, care astăzi ne-am pierdut un membru”, a declarat Corkrey.

Ambasada Britanică, autorităţile din Qatar şi Federaţia Galeză de Fotbal vor ajuta familia decedatului şi vor contribui la trimiterea în ţară a sicriului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.