Cele mai recente rezultate ale echipei poloneze Hutnik Cracovia au trezit suspiciuni, iar clubul din liga a treia a cerut acum Federaţiei Poloneze de Fotbal (PZPN) să investigheze, se arată într-un comunicat transmis marţi, potrivit Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În ultimele două meciuri, Hutnik a condus cu 3-0, dar a sfârşit prin a pierde. A pierdut cu 3-4 la Lech Poznan II, iar duminică a fost învinsă cu 5-3 pe teren propriu de liderul diviziei, Kotwica Kolobrzeg.

"Clubul a cerut ofiţerului de disciplină de la Federaţia Poloneză de Fotbal să... efectueze o analiză pentru a examina dacă a existat un fenomen de trucare a meciurilor în cazul ultimelor două meciuri", a precizat clubul, după ceea ce a descris ca fiind două înfrângeri jenante.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

De asemenea, clubul a suspendat cu efect imediat un jucător de la prima echipă, iar unui alt jucător i-a fost reziliat contractul de comun acord.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.