Un cameraman al postului Canal+ s-a aflat în locul nepotrivit la meciul Union Bordeaux Begles - Biarritz din cadrul Top14, eşalonul de elită al rugbiului francez, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În minutul 76 al meciului de la Bordeaux, italianul Federico Mori (UBB) a reuşit in extremis un eseu la colţul terenului, el culcând balonul în terenul de ţintă al oaspeţilor deşi fusese placat de francezul Barnabe Couilloud. 

Însă impulsul tandemului format din cei doi sportivi a fost prea mare pentru cameramanul postului Canal+, care s-a aflat prea aproape de colţul terenului şi care a fost doborât la pământ în cadrul fazei de joc, cu tot cu camera pe care o ţinea pe umăr.

Arbitrul a sesizat destul de repede gravitatea situaţiei şi a cerut intervenţia rapidă a echipei medicale. Cameramanul a fost scos cu targa de pe teren în aplauzele numerosului public şi transportat la spital, unde medicii au constat o fractură de tibie suferită de acesta.

"Cameramanul nostru a suferit o fractură de platou tibial şi va fi imobilizat şase săptămâni", a scris pe Twitter jurnalista Isabelle Ithurburu de la postul TV.

UBB s-a impus cu scorul de 30-27 în meciul de duminică.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.