Un bărbat a fost inculpat în cazul uciderii vărului pugilistului Tyson Fury, a anunţat, marţi, poliţia britanică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bărbatul în vârstă de 21 de ani, Liam O’Prey, care nu are un domiciliu fix, este acuzat de omor. Tânărul a rămas în custodia poliţiei şi se va prezenta miercuri în faţa unui judecător.

Crima a avut loc în weekend-ul trecut, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în apropierea unui bar din Altrincham. Cel ucis, Rico Burton, avea 31 de ani.

Liam O’Prey este ascuzat şi de rănirea gravă a unui băiat de 17 ani.

Duminică, Tyson Fury a făcut un apel către guvernul britanic să introducă pedepse mai dure pentru infracţiunile comise cu armă albă, după ce vărul său a murit înjunghiat.

“Vărul meu a fost ucis noaptea trecută, înjunghiat în gât. Devine ridicol ca idioţi să umble cu cuţite la ei. Asta trebuie să înceteze. Urgent guvernul britanic trebuie să introducă pedepse mai mari pentru infracţiunile cu armă albă, este o pandemie şi nu îţi dai seama cât de gravă este situaţia până când păţeşte ceva unul de-ai tăi! Viaţa este foarte preţiioasă şi poate fi luată foarte repede. Bucuraţi-vă de fiecare moment. RIP, RICO BURTON. Fie ca Domnul să îţi ofere un loc bun în rai. Ne vedem curând”, a notat Fury pe Instagram, duminică.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.