FCSB anunţă că ultimele două partide amicale din Olanda, cu Waasland-Beveren (locul 14 în Belgia) şi cu KV Oostende (locul 4 în Belgia), se vor disputa fără spectatori. Decizia a fost luată de autorităţile locale, unul dintre motive fiind acela că în baza sportivă unde se vor jucă partidele nu sunt întrunite condiţiile necesare pentru siguranţă spectatorilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Spre deosebire de jocurile cu Waasland-Beveren şi KV Oostende, primele două (cu Team Regio Arnhem şi FC Oleksandriya) au fost disputate la WWNA, baza de pregătire a Stelei, acolo unde accesul spectatorilor a fost permis", se arată pe pagina de Facebook a echipei antrenate de Nicolae Dică.
 
Partidă de marţi, împotrivă celor de la Waasland-Beveren (19:00 ora României), va fi transmisă în direct pe pagină oficială de Facebook a clubului.  Meciul cu KV Oostende va avea loc la 7 iulie.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.