Tehnicianul echipei Dinamo, Dusan Uhrin Jr., a declarat vineri seară, după meciul cu Gaz Metan Mediaş, scor 1-0, că formaţia sa trebuie să muncească mai mult.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Am ratat multe ocazii. Trebuie să muncim. Am simţit că va fi dificil cu Mediaş. Ei muncesc, sunt tineri, au ambiţie. Trebuie să mai muncim. Sunt motivat pentru că am venit la Dinamo, dacă nu eram, nu veneam”, a spus Uhrin la posturile care transmit Liga 1.

De cealaltă parte, Flavius Boroncoi a declarat că unii dintre jucătorii echipei Gaz Metan vor rămâne în Liga 1, existând interes pentru ei. “Speram să marcăm, să-i aducem un pic în degringoladă pe Dinamo. Dar asta este, diferenţa se vede, să fim realişti. Sunt anumite persoane care se interesează de anumiţi jucători şi eu zic că o să facă pasul, unii dintre ei o să rămână în Liga 1. Eu deja m-am împăcat cu gândul. Mi-e greu, mă doare sufletul, dar asta e”, a spus Boroncoi referitor la soarta echipei Gaz Metan.

Formaţia Dinamo a învins, vineri seară, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a şasea a play-out-ului Ligii 1 Casa Pariurilor.

Golul a fost marcat de Carp, în minutul 41.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.