Tehnicianul dinamovist Dusan Uhrin Jr. a declarat, sâmbătă seară, după meciul cu FCSB, scor 1-1, că echipa sa trebuie să lupte mai mult şi s-ar fi impus dacă şi-ar fi menţinut concentrarea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Un rezultat bun pentru toată lumea, şi noi puteam câştiga şi ei. Mulţumesc suporterilor, o atmosferă fantastică. Nu ştiu cât de departe e play-off-ul. A fost un meci dificil, pentru că a fost foarte bun, am avut ocazii, la fel şi ei, dar simt că am fi putut câştiga. Ne-am pierdut concentrarea şi au înscris. Trebuie să muncim mai mult, dacă ne concentram tot meciul am fi câştigat. Trebuie să luptăm mai mult”, a spus Uhrin la Digi Sport.

FCSB a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-1), meciul disputat, sâmbătă, pe teren propriu, pe Arena Naţională, cu rivala Dinamo, în etapa a XII-a a Ligii I. Partida a fost întreruptă zece minute în prima repriză din cauza incidentelor. Au marcat Coman '28 pentru FCSB şi Ciobotariu '9 pentru Dinamo.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.