Tehnicianul dinamovist Dusan Uhrin Jr. a declarat duminică seară, după meciul cu FC Voluntari, pierdut cu scorul de 1-2, că prestaţia arbitrului Adrian Viorel Cojocaru a fost “execrabilă”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Toată lumea a văzut ce s-a întâmplat. Aveam 1-0, arbitrul nu ne dă penalti, se face 1-1...apoi la 1-0 avem un alt penalti, al doilea...urmează eliminarea. Ce pot să spun?! Sunt supărat pe noi, dar am pierdut astăzi din cauza arbitrilor. Voi trebuie să spuneţi ce e corect şi ce nu e corect. Sunt extrem de supărat pentru atitudinea arbitrului, mi se pare incredibil. Presataţia sa a fost execrabilă” a spus Uhrin, potrivit telekomsport.ro.

Formaţia Dinamo a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-1, de echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a XXIV-a a Ligii I, arbitrat de Adrian Viorel Cojocaru.

Dinamoviştii au condus cu 1-0, prin golul marcat de Sorescu, în minutul 38. Pentru FC Voluntari au înscris Ţîră ’76 şi Tudorie ’81.

În minutul 72, Dinamo a rămas în inferioritate numerică, Lukas Skovajsa fiind elminat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.