Tehnicianul dinamovist Dusan Uhrin a declarat, joi seară, după meciul cu FC Botoşani, pierdut cu scorul de 0-1, că echipa sa a pierdut şansa pentru play-off, însă a precizat apoi că o calificare nu este imposibilă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este rău, pentru că am pierdut şansa de a merge în play-off. Nu ştiu ce se mai poate întâmpla. Mergem acasă şi trebuie să schimbăm ceva la echipă. Felicitări celor de la Botoşani. A fost greu şi a fost un meci greu pentru arbitru. Putem vorbi de penalti la Perovic. De fiecare dată se întâmplă ceva, dar de fiecare dată e împotriva noastră. Am avut multe ocazii în prima repriză, dar a lipsit ultima pasă. Pentru noi astfel a fost. Trebuie să ne ridicăm, să muncim, să construim ceva aici. Nu e imposibil să ne calificăm în play-off, dar e extrem de dificil. Mai sunt în joc 12 puncte, dar vom vedea ce se va întâmpla. Poate câştigăm cele patru meciuri. Mai am contract cu Dinamo, voi rămâne la Dinamo. vreau să schimb mentalitatea puţin. Dacă jucătorii vor să câştige, trebuie să lupte mai mult. Am făcut doar două greşeli azi şi am pierdut meciul", a spus Uhrin la Telekom Sport.

Formaţia FC Botoşani a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa FC Dinamo, în primul meci al etapei a XXII-a a Ligii I.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Golul a fost marcat în minutul 90, de Cîmpanu, care abia intrase pe teren.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.