Tehnicianul dinamovist Dusan Uhrin Jr. a declarat vineri seară, după meciul cu U Craiova 1948, scor 1-2, că formaţia sa nu a jucat rău, dar a făcut mai multe greşeli decât adversarul şi acest lucru a făcut-o să piardă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Cred că a fost un meci bun pentru ambele echipe, cu un sfârşit foarte urât pentru noi. Nu am jucat rău. Am făcut mai multe greşeli decât adversarul. Dar am jucat bine. Au fost mici greşeli care au făcut diferenţa. 99 la sută suntem la baraj. Ar fi trebuit să fim mai concentraţi”, a spus Uhrin la posturile care transmit Liga 1.

De cealaltă parte, Nicolo Napoli a declarat că formaţia sa a reacţionat bine după ce a primit gol. “Sunt trei puncte foarte bune pentru noi. Acum ne pregătim pentru meciul cu Clinceni. Avem nevoie de alte puncte. E greu să primeşti gol la început, dar echipa a reacţionat bine şi a făcut o repriză a doua foarte bună. Am meritat să câştigăm. Îi felicit pe băieţi că au reuşit să câştige meciul”, a afirmat Napoli.

Formaţia Dinamo a fost învinsă, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de echipa U Craiova 1948, într-un meci din etapa a patra a play-out-ului Ligii 1, în care a condus cu 1-0 şi craiovenii au marcat ultimnul gol în minutul 90+1.

Au înscris Irobiso ‘1 pentru gazde şi Huyghebaert ’50 şi Compagno ‘90+1 pentru oaspeţi.

În minutul 64, un gol al lui Irobiso a fost anulat pentru ofsaid.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.