Tehnicianul dinamovist Dusan Uhrin Jr. a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că echipa bucureşteană trebuie să lupte pentru play-off, chiar dacă şansele sunt mici.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Trebuie să luptăm pentru victorie pentru că, indiferent că avem o şansă mică de a ajunge în play-off trebuie să profităm de ea. Trebuie să ne concentrăm mai mult decât în mod normal. Ultimele rezultate nu au fost prea bune pentru noi, dar mai avem o mică şansă şi trebuie să luptăm.  Vrem să câştigăm fiecare meci şi muncim pentru asta. Vrem să arătăm ce avem mai bun”, a spus Uhrin.

El a precizat că adversara din acest weekend, FC Voluntari, are un antrenor foarte bun şi joacă bine. “Va fi un meci dificil. Sper că jucătorii noştri vor fi concentraţi”, a adăugat tehnicianul.

FC Dinamo va întâlni echipa FC Voluntari, duminică, în deplasare, de la ora 17.00, în etapa a XXIV-a a Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.