Tehnicianul dinamovist Dusan Uhrin a declarat, sâmbătă seară, după meciul cu Poli Iaşi, scor 0-1, că formaţia sa nu este periculoasă în atac, cum ar trebui, şi face greşeli la fiecare joc. Întrebat dacă rămâne la Dinamo, Uhrin a răspuns: “Nu vreau să vorbesc despre asta acum”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Sunt supărat pentru că am primit gol în ultimele cinci minute. Jocul nostru de atac nu a fost bun pentru noi. Nu suntem periculoşi în atac. La fiecare meci în deplasare este la fel. Trebuie să fim mai puternici. Trebuie să fim concentraţi la meciuri. Facem greşeli la fiecare meci”, a afirmat Uhrin pentru posturile care transmit Liga I.

El s-a plâns şi de faptul că după ce discută strategia pentru jocuri, informaţiile apar rapid în presă.

Fotbalistul Valentin Lazăr consideră că trebuie să se ia anumite decizii la FC Dinamo pentru a se schimba situaţia: “Frustrant este că nu jucăm fotbal, suntem antifotbal cred. Trebuie să strângem rândurile să se fac- ceva, să se ia anumite decizii în cadrul clubului. Dacă nu schimbăm ceva cu siguranţă mi-e frică de retrogradare. Dar cred că se vor lua nişte decizi, trebuie să se întâmple ceva”.

Formaţia Poli Iaşi a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Dinamo, într-un meci din etapa a doua a play-out-ului Ligii I. Golul a fost marcat de Andrei Cristea, în minutul 85.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.