Tehnicianul echipei Dinamo, Dusan Uhrin, a declarat vineri seară, după meciul cu Sepsi, scor 1-2, că penaltiul neacordat dinamoviştilor a fost unul clar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Trebuia să primim penalti. Apoi Nistor a luat uşor două galbene. N-ai cum să nu vezi un asemenea penalti. Sigur a fost ceva în reregulă cu ei, este imposibil să nu vezi un astfel de penalti, trebuie să se ducă la spital să facă un control la ochi”, a spus Uhrin la Digi Sport.

Formaţia Dinamo a fost învinsă, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a XXI-a a Ligii I, în care a condus cu 1-0.

Dan Nistor a deschis scorul pentru dinamovişti în minutul 60 şi 12 minute mai târziu a fost eliminat, primind al doilea cartonaş galben.

Pentru Sepsi a înscris Goran Karanovic într-un interval de doar trei minute:  ’76, ’78.

În minutul 47, Bouhenna, de la Sepsi, a comis henţ în careu la un şut al lui Sorescu, dar arbitrul Iulian Călin nu a acordat nimic. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.