Tehnicianul echipei Dinamo, Dusan Uhrin, a declarat, miercuri, după meciul cu Poli Iaşi, scor 2-1, că este fericit, însă formaţia sa mai are trei partide foarte grele.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Prima repriză a fost foarte dificilă. Le-am spus jucătorilor să înceapă repriza a doua bine. E o victorie foarte importantă. Sunt trei victorii consecutive. Acum, jucăm acasă cu Hermannstadt şi va trebui să luăm cele trei puncte. Sunt bucuros pentru Morsay, că a înscris al doilea gol. Sunt fericit pentru acest rezultat. Nu vreau să vorbesc despre bonusuri. Noi jucăm pentru sentimentele noastre, pentru a ne simţi mai bine după meci. Sunt fericit, e bine, avem trei victorii la rând. Cred că am reuşit să lucrăm puţin la mentalitate, dar nu e terminat totul, nu am rezolvat nimic, mai avem încă trei meciuri foarte grele", a spus Uhrin la Digi Sport.

De cealaltă parte, Nicolo Napoli este de părere că echipa Poli Iaşi a jucat bine, dar a făcut “un cadou” adversarilor. “Băieţii au făcut un meci foatre bun în prima repriză. În repriza a doua am făcut greşeli, dar cred că arbitrul nu a fluierat un fault clar la un atac al lui Dinamo. De acolo a venit golul de 2-1 pentru ei. Nu e uşor să joci din trei în trei zile. Dar băieţii au jucat bine. A fost un cadou din partea noastră. Dar felicit băieţii pentru că au jucat bine”, a afirmat Napoli.

Formaţia Dinamo a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-1), echipa Poli Iaşi, într-un meci din etapa a şasea a play-out-ului Ligii I. Pentru dinamovişti este al treilea succes consecutiv, după 2-0 cu FC Voluntari şi 2-1 cu FC Viitorul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.