Tehnicianul echipei Dinamo, Dusan Uhrin Jr., a declarat, sâmbătă seară, după înfrângerea din meciul cu Universitatea Cluj, scor 0-2, că speră ca formaţia sa să dea totul în confruntarea retur şi să întoarcă rezultatul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nu am început jocul cu agresivitate, nu e un rezultat prea bun. A doua repriză am început să jucăm mai bine, dar nu am înscris, era important să dăm gol. Mai avem 90 de minute să întoarcem rezultatul şi sper să dăm maximum la retur. A fost un discurs dur (n.r.- în vestiar, la pauză), am început bine repriza a doua, dar nu am reuşit să înscriem. E 0-2, mai avem un meci acasă. Două bare nu ajung. A fost greu pentru că U Cluj a jucat bine, acum trebuie să încercăm să revenim. Jucătorii vorbesc între ei, dar trebuie să demonstreze pe teren. Atmosfera a fost superbă, dar am fost concentrat la meci”, a spus Uhrin, potrivit digisport.ro.

De cealaltă parte, Erik Lincar a declarat că speră ca echipa sa să fie la fel de motivată în meciul retur.

”E prima repriză, mai avem o repriză la Bucureşti, de 95 de minute, 100 de minute. Sper să fim la fel de motivaţi, de luptători, cum am fost în seara asta, chiar dacă nu a fost la cel mai înalt nivel calitatea în unele momente. Am avut două ocazii enorme, monumentale, singur cu portarul, am ratat. Mi-aş fi dorit ca scorul să fie 3 sau 4 la 0, pentru că am avut şanse. E adevărat că şi Dinamo a lovit de două ori bara. Dacă vom promova, o vom face prin grup şi prin muncă. Astăzi am avut şansa să marcăm primii, ceea ce a fost important. Am avut şi şansă pe final de joc, că am marcat în 10 oameni contra unei echipe ca Dinamo. Va câştiga cine va fi mai puternic mental. Nu sunt fericit cu eliminarea lui Ely, am spus să fie mai atent cine are galben. Chiar a fost un fault stupid, dar ce să facem? Mergem înainte, muncim săptămâna asta şi mergem cu încredere la Bucureşti”, a afirmat Lincar.

Formaţia Dinamo a fost învinsă, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 2-0, de echipa Universitatea Cluj, în prima manşă a barajului de menţinere/promovare în Liga 1 Casa Pariurilor.

Au marcat Remacle ’14 şi Boiciuc ’83.

În minutul 72, de la gazde a fost eliminat Fernandes.

Returul va avea loc la 29 mai.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.