Tehnicianul Dusan Uhrin Jr. a declarat, sâmbătă seară, după remiza înregistrată de Dinamo în meciul cu FC Botoşani, scor 1-1, că el nu se plânge de arbitraj, menţionând că arbitrii pot greşi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Eu nu mă plâng de arbitraj. E problema lui Croitoru dacă crede că am fost avantajaţi. Nu vreau să spun că arbitrajul a fost rău. Nu vrem să pierdem spectatorii după altfel de discuţii. Arbitrii pot greşi. Poate şi noi am avut penaltiuri. Avem VAR în Cehia, dar problemele nu s-au rezolvat. Sunt aceleaşi probleme, după şase luni. Arbitrii trebuie să studieze asta”, a spus Uhrin, potrivit digisport.ro.

El a precizat că are nevoie de “oameni în atac”. ”Am pierdut două puncte, am făcut o greşeală mare, după un corner, trebuie să înscriem mai multe goluri. Nu numai unul. Am jucat împotriva unei echipe bune. Data viitoare, trebuie să marcăm mai multe goluri. Am controlat meciul, dar am avut 5-7 minute în prima repriză în care nu am jucat bine. Totuşi, nu cred că am făcut un meci rău, jucătorii au arătat atitudine, Avem multe meciuri în faţă şi trebuie să avem grijă să nu mai greşim. E mai bine pentru fani să jucăm aici, poate data viitoare gazonul va arăta mai bine. Îmi place să avem mai mulţi fani, dar în Ştefan cel Mare am câştigat. Nu sunt superstiţios. L-am pierdut pe Popa pentru o lună şi ne trebuie oameni în atac. Îl avem doar pe Montini. Am pe bancă trei fundaşi, nu mi s-a mai întâmplat”, a adăugat tehnicianul.

Formaţia Dinamo a remizat, sâmbătă seară, pe Arena Naţională, scor 1-1, cu echipa FC Botoşani, în etapa a noua a Ligii I, meci arbitrat de George Rădulescu. Au marcat Sorescu ’58 pentru gazde şi Moussa ’65 pentru oaspeţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.