Tehnicianul dinamovist Dusan Uhrin Jr. a declarat, sâmbătă seară, după meciul cu Astra Giurgiu, pierdut cu scorul de 2-3, că jucătorii săi poate s-au temut de rezultat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am jucat bine şi după pauză trebuia să jucăm la fel. Ne-am deschis de două ori pentru Budescu, am avut spaţii largi la mijloc şi le-am făcut două cadouri. Poate că jucătorii noştri s-au temut de rezultat. În repriza a doua puteam să jucăm mai bine decât în prima. Vorbim ceva în vestiar, ieşim pe teren şi lucrurile se întâmplă altfel. Nu e prima dată. Budescu a fost cel mai bun jucător, îl ştiu de acum câţiva ani şi era mai bun atunci", a spus Dusan Uhrin, potrivit digisport.ro.

Formaţia Astra Giurgiu a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, echipa Dinamo, într-un meci din etapa a zecea a Ligii I, în care oaspeţii au condus cu 1-0.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Budescu ’49, ’66 şi Crepulja ’80. Pentru Dinamo au înscris Popescu ’18 şi Moldoveanu ’74.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.