Irlandezul Conor McGregor va lupta din nou în octagon, împotriva lui Michael Chandler, a anunţat, sâmbătă, Ultimate Fighting Championship (UFC).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele organizaţiei de arte marţiale mixte, Dana White, a anunţat, sâmbătă, că cei doi bărbaţi vor fi prezenţi în cel de-al 31-lea sezon al reality show-ului The Ultimate Fighter şi că se vor înfrunta la finalul acestuia.

McGregor (22 de victorii, din care 19 prin KO, şi 6 înfrângeri) nu a mai luptat în UFC din 10 iulie 2021. El a fost învins pentru a doua oară consecutiv de Dustin Poirier, fiind nevoit să-i cedeze victoria din cauza unei fracturi la picior. Ultimul său triumf datează din ianuarie 2020, împotriva lui Donald Cerrone.

Chandler (23-8, 11 KO) a fost şi el în faţa lui Poirier, prin supunere, în noiembrie. La fel ca McGregor, americanul de 36 de ani a pierdut trei din ultimele patru lupte.

The Ultimate Fighter este difuzat pe ESPN începând din 30 mai şi se încheie pe 15 august. Data şi locul luptei dintre McGregor şi Chandler nu au fost dezvăluite.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.