UEFA a precizat, marţi, că nu există planuri pentru mutarea semifinalelor şi finalei Euro 2020 de pe Stadionul Wembley, informează agenţia Belga, citată de lesoir.be.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Stadionul naţional al Angliei va găzdui cinci meciuri eliminatorii, dar un reprezentant al UEFA a afirmat săptămâna trecută că există un plan de urgenţă, în cazul în care fanii străini ar fi obligaţi să intre într-o carantină de zece zile la sosirea în Regatul Unit, conform protocoalelor referitoare la coronavirus în Marea Britanie.

Cazurile de infectare cu noul coronavirus au crescut în ultimele săptămâni în Marea Britanie, alimentate de varianta Delta, identificată pentru prima dată în India, cu 10.633 teste pozitive înregistrate într-o zi, luni.

Presa internaţională a scris recent că preşedintele UEFA, Aleksander Ceferin, este gata să mute semifinalele şi finala la Budapesta, în timp ce premierul italian Mario Draghi a cerut ca meciurile de ultimele faze să fie disputate în altă parte, considerând Roma o alternativă potrivită.

Cu toate acestea, forul de conducere al fotbalului european rămâne angajat să găzduiască cele mai importante trei meciuri ale turneului pe Wembley.

"UEFA, Federaţia Engleză de Fotbal şi autorităţile engleze lucrează îndeaproape şi cu succes pentru a organiza semifinalele şi finala Euro-2020 pe Stadionul Wembley şi nu există planuri de a schimba locul acestor meciuri", a declarat, marţi, un purtător de cuvânt al UEFA .

Semifinalele Euro-2020 sunt la 6 şi 7 iulie, iar finala, la 11 iulie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.