UEFA a anunţat, marţi seară, că la finala Ligii Europa, dintre Manchester United şi Ajax Amsterdam, se va ţine un minut de reculegere în memoria victimelor atentatului de noaptea trecută, din Anglia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De asemenea, ceremonia de dinaintea finalei va fi mai scurtă decât s-a prevăzut, în semn de respect faţă de victimelel atentatului. "Asta înseamnă că suedezii Axwell ^ Ingrosso nu vor mai avea un moment artistic înaintea finalei", a precizat UEFA.

Manchester United şi Ajax Amsterdam se vor întâlni, miercuri, de la ora 21.45, în finala Ligii Europa, la Stockholm, partidă transmisă de ProTV.

Atentatul de luni noapte a fost comis de un bărbat care a detonat un dispozitiv exploziv în interiorul Manchester Arena, la finalul unui concert susţinut de cântăreaţa pop americană Ariana Grande. Au murit 22 de persoane, iar alte 59 au fost rănite.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.