Corpul de Control, Etică şi Disciplină al UEFA a decis, miercuri, câteva amenzi pentru federaţia bosniacă după meciurile cu Liechtenstein şi Portugalia, din preliminariile Euro 2024.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Hotărârile comisiei:

Meci: Liechtenstein – Bosnia-Herţegovina, 13 octombrie 2023 (preliminariile Campionatului European 2024)

- Amendarea Federaţiei de Fotbal din Bosnia şi Herţegovina cu 20 000 de euro şi interzicerea vânzării de bilete către suporterii săi din deplasare pentru următorul (1) meci din cadrul competiţiei UEFA, pentru aprinderea şi aruncarea de artificii.

Meci: Bosnia-Herţegovina - Portugalia, 16 octombrie 2023 (preliminarii Campionatul European 2024)

- Amendarea Federaţiei de Fotbal din Bosnia şi Herţegovina cu 20 000 de euro şi dispunerea închiderii parţiale a stadionului Federaţiei de Fotbal din Bosnia şi Herţegovina la următorul (1) meci din cadrul competiţiei UEFA în care joacă în calitate de gazdă, din cauza comportamentului discriminatoriu al suporterilor săi. Federaţia de Fotbal din Bosnia şi Herţegovina trebuie să informeze UEFA, înainte de meci, cu privire la sectoarele care urmează să fie închise, care trebuie să cuprindă cel puţin 3 000 de locuri.

- Amendarea Federaţiei de Fotbal din Bosnia şi Herţegovina cu 12.000 de euro pentru blocarea căilor de trecere publice.

- Amendarea Federaţiei de Fotbal din Bosnia şi Herţegovina cu 10.000 de euro pentru aruncarea de obiecte.

- Amendarea Federaţiei de Fotbal din Bosnia şi Herţegovina cu 4.000 de euro pentru invadarea terenului de joc.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.