Corpul de Control, Etică şi Disciplină al UEFA a decis sancţiuni pentru Bayern Munchen, Galatasaray şi AEK Atena, din cauza comportamentului suporterilor la meciuri recente din Liga Campionilor şi Liga Europa, informează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bayern Munchen a primit o amendă de 40.000 de euro pntru aruncarea de obiecte şi aprinderea de obiecte pirotehnice de către fani la partida cu FC Copenhaga din Liga Campionilor, scor 2-1.

Galatasaray a fost amendată cu 51.500 de euro pentru nereguli între care se numără aruncarea de obiecte, aprinderea de obiecte pirotehnice, provocare de daune şi incidente în public la meciul de LC cu Manchester United, scor 3-2.

AEK Atena a primit o amendă mai mare, de 81.625 de euro, pentru blocarea căilor de trecere, aruncarea de obiecte, folosirea de lasere şi aprinderea de obiecte pirotehnice la meciul cu Ajax Amsterdam, scor 1-1, din Liga Europa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.