Aliona Savcenko, născută în Ucraina, şi Bruno Massot din Franţa au câştigat titlul olimpic pentru Germania în proba de perechi din cadrul concursului de patinaj artistic de la Pyeongchang.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aliona Savcenko şi Bruno Massot au fost urmaţi de chinezii Sui Wenjing-Han Cong şi canadienii Meagan Duhamel-Eric Radford.

Savcenko, în vârstă de 34 de ani, s-a născut în Ucraina şi a reprezentat această ţară până în 2002, când a participat, în pereche cu Stanislav Morozov, la Jocurile Olimpice de la Salt Lake City. Din 2003, ea a făcut pereche cu Robin Szolkowy şi a început să reprezinte Germania, iar de la retragerea acestuia, în 2014, evoluează alături de Bruno Massot.

Massot, în vârstă de 29 de ani, s-a născut la Caen, în Franţa, iar din 2015 evoluează alături de Savcenko pentru Germania. În noiembrie 2017, el a primit cetăţenia germană, lucru care i-a permis să participe la JO de la Pyeongchang.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.