Clubul U Craiova 1948 a anunţat, în social media, că nu se desparte de tehnicianul Eugen Trică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“În urma zvonurilor legate de o posibilă despărţire de antrenorul Ştiinţei, Eugen Trică, apărute în presă, facem precizarea că acest lucru nu este adevărat iar orice discuţie în jurul acestui subiect este anodin. Odată cu revenirea echipei în Liga 1, singurele scopuri pe care le au anumite articole sunt de a destabiliza clubul, prin dezinformări”, se arată pe pagina de Facebook Fotbal Club Universitatea 1949.

Formaţia U Craiova 1948 a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 3-1, echipa FC Rapid, într-un meci din etapa a noua, penultima a play-off-ului Ligii a 2-a. Învingătorii au marcat prin C. Bălan ’20, ’45, ’68. Pentru Rapid a înscris A. Bălan, în minutul 62, din penalti. Rapidiştii au obţinut în această etapă promovarea în Liga 1, iar craiovenii şi-au asigurat primul loc în clasament.

După meciul de la Buftea, gsp.ro a scris că gruparea craioveană caută înlocuitor pentru Eugen Trică.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.