U Craiova 1948 a anunţat, luni, că a ajuns la un acord cu FCSB cu privire la transferul lui Andrea Compagno la gruparea bucureşteană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Fotbal Club Universitatea 1948 şi FCSB au ajuns la un acord privind transferul lui Andrea Compagno la echipa din capitală pentru suma de 1.500.000€ + 10% dintr-un viitor transfer.

Clubul îi mulţumeşte lui Andrea pentru tot ce a realizat ca jucător al echipei şi îi urează mult succes în următoarea provocare”, este mesajul postat de U Craiova 1948 pe Facebook. .

În vârstă de 26 ani, “El Matador” a fost o piesă esenţială a echipei în ultimele sezoane şi este unul dintre cei care au contribuit la promovarea U Craiova 1948 în prima ligă din România

Compagno şi-a început cariera în Italia, unde a jucat pentru: Catania, Due Torri, Pinerelo, Torino U19, Borgosesia şi Norense.

Între 2018 şi 2020, înainte de transferul la Craiova, Compagno a jucat în San Marino, la Tre Fiori FC, unde a avut o medie de aproape un gol pe meci: 37 de reuşite în 41 de apariţii.

În cei doi ani petrecuţi în Bănie, Andrea Compagno a reuşit să marcheze 26 goluri în 61 meciuri şi a fost desemnat de 2 ori, de către suporteri, jucătorul sezonului pentru Ştiinţa.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.