Gruparea din Liga a II-a Universitatea Cluj a anunţat, marţi, transferul jucătorului portughez Sergio Ribeiro, în vârstă de 24 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Considerat unul dintre tinerii cu potenţial din fotbalul lusitan, noul mijlocaş dreapta al clujenilor a evoluat la toate grupele de juniori ale naţionalei Portugaliei. A strâns 52 de selecţii şi nouă goluri, fiind căpitanul echipelor U19 şi U20 ale Portugaliei într-o generaţie cu Guedes (Valencia), Gil Dias (Monaco) sau Renato Sanches (Bayern Munchen / Lille).

Sergio Ribeiro a ajuns în 2009, la vârsta de 13 ani, în academia campioanei Portugaliei, FC Porto. În 2015, acesta a debutat în fotbalul profesionist în Liga PRO (liga a II-a în Portugalia) pentru formaţia secundă a celor de la FC Porto, fiind o prezenţă constantă în UEFA Youth League, competiţie în care a strâns nouă prezenţe. În a doua divizie acesta a strâns 27 de meciuri şi două reuşite.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

La finalul sezonului 2015-2016 a fost câştigător al titlului din Liga PRO cu FC Porto B. După opt ani petrecuţi în curtea alb-albaştrilor, el a făcut pasul, sub formă de împrumut, către Vitória Guimarães SC pentru o scurtă perioadă. În 2017, noul jucător al lui ”U” a ajuns la Oliveirense, echipă la care strâns 64 de prezenţe şi patru goluri în Liga PRO.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.