Echipa de baschet masculin U Banca Transilvania Cluj a învins duminică, pe teren propriu, formaţia SCM U Craiova, cu scorul de 89-82 (50-40), în primul meci din trei programate în finala pentru medalia de bronz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Echipa gazdă a fost condusă de pe banca tehnică de Dorin Pintea şi Branko Cuic, secunzi până în urmă cu o săptămână, când principalul Mihai Silvăşan a demisionat, în urma eliminării în semifinale (1-3 cu campioana en-titre CSM Oradea).

Meciul doi al finalei mici va avea loc în 30 mai, la Craiova, al treilea, decisiv, dacă va fi cazul, în 4 iunie, din nou la BT Arena.

Finala pentru titlul naţional, între CSU Sibiu şi CSM Oradea, va debuta luni. Celelalte patru partide sunt programate în 29 mai, 2 iunie, 4 iunie şi 7 iunie. Prima echipă cu trei victorii va câştiga medaliile de aur ale stagiunii.

Cele patru echipe s-au calificat în semifinale astfel: U Banca Transilvania Cluj (3-0 la general cu Steaua Bucureşti), CSM Oradea (3-0 cu BCMU Piteşti), CSU Sibiu (3-1 cu Dinamo Bucureşti) şi SCM U Craiova (3-2 cu SCM Timişoara).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.