Echipa de baschet masculin U Banca Transilvania Cluj a fost învinsă duminică, pe teren propriu, după prelungiri, de campioana en-titre, CSM Oradea, cu scorul de 90-86 (43-38, 78-78), în primul meci din cinci programate în semifinalele Ligii Naţionale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Principalii marcatori ai partidei au fost Dykes 29 puncte, Washburn 25, pentru gazde, respectiv Markovic 21 şi Richard 16, pentru CSM Oradea.

Meciul doi va avea loc în 14 mai, tot la Cluj-Napoca, după care semifinala va continua la Oradea, în 18 şi 20 mai, cu decisivul programat din nou la BT Arena, în 23 mai.

În cealaltă serie semifinală, CSU Sibiu conduce cu 1-0 la general pe SCM Craiova, după victoria de sâmbătă (83-61). Meciul doi va avea loc tot la Sibiu, luni, după care seria se mută la Craiova, în 17 şi 19 mai, un eventual decisiv fiind programat în 22 mai.

Prima echipă cu trei victorii se califică în finala Ligii Naţionale.

Cele patru echipe s-au calificat în semifinale astfel: U Banca Transilvania Cluj (3-0 la general cu Steaua Bucureşti), CSM Oradea (3-0 cu BCMU Piteşti), CSU Sibiu (3-1 cu Dinamo Bucureşti) şi SCM Craiova (3-2 cu SCM Timişoara).

Campioana en-titre este CSM Oradea.

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.