Jucătoarea din Kazahstan Elena Rîbakina, numărul 4 WTA, s-a retras de la turneul de categorie WTA 1000 de la Roma, unde urma să o înfrunte în turul doi pe Irina Begu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt dezamăgită că trebuie să mă retrag de la Roma în acest an, dar, din păcate, nu mă simt suficient de bine pentru a concura", a precizat Ribakina într-un comunicat. "Am amintiri atât de bune de anul trecut şi abia aşteptam să îmi apăr titlul. Roma este atât de specială pentru mine şi abia aştept să mă întorc anul viitor pentru a-mi revendica titlul şi a juca în faţa fanilor italieni."

Este pentru a doua oară în acest sezon când Rîbakina se retrage de la un eveniment în calitate de campioană en-titre. În martie, ea s-a retras de la Indian Wells, invocând tot o boală gastrointestinală.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

La Roma, Rîbakina a fost înlocuită de lucky loserul Oceane Dodin, care o înfruntă în turul doi pe Irina Begu, locul 161 WTA. Dodin ocupă locul 73 în clasamentul WTA.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.