Ministerul francez al Sportului discută cu organizatorii turneului de la Roland-Garros (23 mai-6 iunie) cu privire la o posibilă "amânare de câteva zile" şi cu privire la "condiţiile de primire a publicului", informează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt în curs discuţii cu organizatorii cu privire la proceduri, în special pentru primirea publicului", a precizat ministerul, pentru AFP, şi a adăugat: "O întârziere de câteva zile este în discuţie".

La sfârşitul lunii martie, Gille Moretton, noul preşedinte al Federaţiei Franceze de Tenis (FFT), a indicat că se lucrează la aproape toate scenariile posibile, singurele exceptate fiind cele extreme, accesul publicului la sută la sută capacitate şi anularea cometiţiei.

În 2020, turneul a fost amânat cu câteva luni şi a avut loc la sfârşitul lunii septembrie, cu o prezenţă de 1.000 de persoane pe zi.

În prezent, toate sporturile profesioniste continuă în Franţa, dar se desfăşoară cu uşile închise.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.