Echipa naţională de rugby a Franţei a învins duminică, la Roma, scor 29-24, echipa similară a Italiei, într-un meci contând pentru ediţia 2023 a Turneului celor Şase Naţiuni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În meciul de la Roma, de pe Stadio Olimpico, francezii au avut de muncă în faţa unei echipe italiene disciplinate şi rapide. Franţa s-a impus cu 29-24, jucătorii cocoşului galic marcând patru eseuri, prin Thibaud Flament, Thomas Ramos, Ethan Dumortier şi Matthieu Jalibert. Italienii au avut şi ei un eseu, înscris de  Ange Capuozzo. Cele două echipe şi-au luat şi punctul bonus – ofensiv pentru Franţa, defensiv pentru Italia.

Următoarea rundă a turneului se dispută în zilele de 11 şi 12 februarie, când se vor juca partidele Irlanda – Franţa, Scoţia - Ţara Galilor şi Anglia – Italia.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.