Novak Djokovici, de şase ori campion la Nitto ATP Finals, şi-a menţinut şansele de calificare în semifinalele turneului de la Torino, joi, învingându-l pe Hubert Hurkacz, scor 7-6(1), 4-6, 6-1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Setul cedat de Djokovici în faţa lui Hurkacz, jucător care l-a înlocuit pe Stefanos Tsitsipas, accidentat la Torino, a confirmat locul lui Jannik Sinner în semifinale. El a devenit primul italian din istoria de 54 de ani a turneului care ajunge în această fază.

Djokovici, care a ajuns la 2-1 în Grupa Verde, aşteaptă acum rezultatul dintre Holger Rune şi Jannik Sinner pentru a afla dacă s-a calificat în semifinale la prestigiosul turneu de final de sezon.

Novak Djokovici ţineşte a 12-a calificare în semifinale în 16 participări la Nitto ATP Finals.

Soarta semifinalelor pentru Djokovici este acum în mâinile lui Sinner. Dacă italianul îl va învinge joi seara pe Holger Rune, Djokovici va termina pe locul doi în Grupa Verde şi va merge mai departe. Dacă Rune îl va învinge pe Sinner, danezul va câştiga grupa, iar favoritul gazdelor se va califica pe locul doi, eliminându-l pe Djokovici. Sârbul nu a mai fost eliminat în grupele Nitto ATP Finals din 2019.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.