Jucătoarea americană Coco Gauff, favorită 3, a învins-o pe sportiva din Tunisia Ons Jabeur, cap de serie 6, în în Grupa Chetumal de la Turneul Campioanelor, competiţie care are loc la Cancun.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cauff s-a impus cu scorul de 6-0, 6-1, în doar 57 de minute.

În aceeaşi grupă, poloneza Iga Swiatek, favorită 2, a învins-o pe jucătoarea din Cehia Marketa Vondrousova, cap de serie 7, cu scorul de 7-6 (3), 6-0. Meciul a durat o oră şi 39 de minute.

Ziua a treia a competiţiei programează meciuri în Grupa Bacalar: Arina Sabalenka – Jessica Pegula şi Elena Rîbakina – Maria Sakkari.

Sabalenka şi Pegula au deja câte o victorie, ele impunându-se în prima zi a turneului. Sabalenka, favorită principală, s-a impus cu scorul de 6-0, 6-1 în faţa Mariei Sakkari, favorită 8. Pegula, cap de serie 5, a învins-o pe favorita 4, Elena Rîbakina, scor 7-5, 6-2.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.