Liderul WTA, jucătoarea australiană Ashleigh Barty, s-a calificat, sâmbătă, în finala Turneului Campioanelor, câştigând în trei seturi semifinala cu sportiva cehă Karolina Pliskova, scor 4-6, 6-2, 6-3.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Barty s-a impus în faţa jucătoarei de pe locul 2 WTA într-o oră şi 53 de minute.

Onto the finals! @ashbarty defeats Pliskova in three sets, 4-6, 6-2, 6-3, advancing to the finals of the Shiseido @WTAFinals Shenzhen pic.twitter.com/bHGu63rNeG

În ultimul act, australianca o va întâlni pe deţinătoarea trofeului, jucătoarea ucraineană Elina Svitolina, locul 8 WTA. Aceasta a ajuns în finală în urma abandonului Belindei Bencic (locul 7 WTA) în semifinale. Bencic a câştigat primul set, scor 7-5, apoi l-a pierdut pe al doilea, scor 3-6, în timp ce în setul trei, la scorul de 4-1 pentru Svitolina, a decis să abandoneze din cauza durerilor la spate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.