Tehnicianulechipei Gazişehir Gaziantep, Marius Şumudică, a primit cartonaş galben în secunda 75 a meciului de pe teren propriu cu Istanbul Başakşehir, duminică, scor 1-2, contând pentru etapa a şaptea a campionatului Turciei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit ajansspor.com, acesta este un record pentru Turcia. Şumudică a fost sancţionat pentru că l-a îmbrâncit pe căpitanul oaspeţilor, Mahmut Tekdemir.

Învingătorii au marcat prin Crivelli, în minutele 13 şi 71.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Pentru Gazişehir a înscris Twumasi, în minutul 24.

Echipa lui Şumudică a rămas în inferioritate numerică în minutul 18, când a fost eliminat Vural.

Alin Tşoca a fost integralist la Gazişehir.

Gazişehir Gaziantep ocupă locul opt în clasament, cu 11 puncte, iar Başakşehir este pe şase, tot cu 11 puncte, dar cu un golaveraj mai bun.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.