Echipa turcă Gaziantep, condusă de tehnicianul român Marius Şumudică, a pierdut sâmbătă, pe teren propriu, scor 0-2, meciul disputat împotriva formaţiei Başakşehir, în etapa a 27-a din Super Lig.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După o primă repriză fără gol, oaspeţii au deschis scorul la Gaziantep, prin Piatek, în minutul 60. Ambele echipe au avut câte un gol anulat de VAR. Mai întâi Başakşehir, la Turuç, în minutul 76, apoi Gaziantep, la Denis Drăguş, în minutul 79. Oaspeţii au stabilit scorul final în minutul 90+8, prin Mehdi Abeid, şi echipa lui Şumudică pierde primul meci după trei etape fără înfrângere. Antrenorul român a început cu Florin Niţă, Deian Sorescu, Denis Drăguş şi Junior Morais ca titulari, ei jucând tot meciul. Alexandru Maxim a fost introdus în joc în minutul 66.

În clasament, Gaziantep e pe locul 17, cu 28 de puncte, în timp ce Başikşehir ocupă poziţia a 6-a, cu 36 de puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.