Directorul general al FC Viitorul, Cristian Bivolaru, a declarat, miercuri, că atacantul George Ţucudean a avut o discuţie cu managerul Gheorghe Hagi şi a revenit la antrenamentele echipei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"După meciul de aseară, a avut o discuţie cu Gică, s-au pus lucrurile la punct, de dimineaţă a revenit la echipă. Pentru noi este o veste foarte bună. După o întâlnire foarte scurtă, ambele părţi au plecat mulţumite. Cred că a fost o problemă de comunicare, el s-a grăbit, dacă avea o discuţie cu Gică, lucrurile nu ar fi degenerat", a declarat Bivolaru, la Digisport Matinal.

FC Viitorul a precizat, într-un comunicat postat marţi, că atacantul George Ţucudean şi-a manifestat intenţia să plece din cantonament din cauza programului încărcat şi a faptului că nu se poate concentra la fotbal în această perioadă. Este "un lucru grav, într-un moment dificil pentru echipă", au precizat conducătorii clubului patronat de Gheorghe Hagi.

Echipa FC Viitorul a terminat la egalitate, marţi, pe teren propriu, scor 0-0, cu formaţia FC Voluntari, într-un meci din etapa a cincea a Ligii I. Ţucudean s-a aflat în tribunele stadionului din Ovidiu la acest meci.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.