Tehnicianul echipei Bayern Munchen, Thomas Tuchel, a declarat că formaţia sa nu mai are speranţe de câştigare a titlului în Bundesliga în acest sezon.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu mai există suspans. Nu mai există speranţă, nu mai este nevoie să vorbim despre nimic. Felicitări lui Leverkusen", a declarat antrenorul Thomas Tuchel.

"Nivelul nostru nu a fost ridicat pe tot parcursul meciului, ne-am adaptat la BvB. Ne-a lipsit clar pasiunea. Am arătat în ultimele săptămâni că putem rămâne în cursă, dar am picat înapoi. Nimic din ceea ce am planificat nu a funcţionat”, a adăugat el.

Echipa Bayern Munchen a spus probabil adio celui de-al doisprezecelea titlu consecutiv în Bundesliga, sâmbătă, după ce a pierdut Klassiker-ul german în faţa Borussiei Dortmund, notează sofoot.com. Învinsă pe Allianz Arena, echipa lui Thomas Tuchel se află la treisprezece puncte în spatele liderului Bayer Leverkusen, care a revenit rapid la limită în faţa lui Hoffenheim, scor 2-1.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.