Stefanos Tsitsipas şi Patrick Mouratoglou au anunţat, joi, lansarea unei platform destinate strângerii de fonduri pentru sportivii clasaţi dincolo de top 100 ATP şi WTA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Beyond 100 Support este o platformă pe care se vor strânge bani care vor ajunge apoi la jucătorii şi jucătoarele cu clasări mai slabe decât locul 100 mondial.

Pe site se poate contribui în două feluri: printr-o donaţie simplă sau prin participarea la o licitaţie. Sunt scoase la licitaţie tricouri, rachete şi alte obiecte.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.