CS Mioveni a anunţat, joi, că a obţinut serviciile jucătorilor Răzvan Trif şi Mihai Lixandru, care s-au despărţit la începutul săptămânii de Gaz Metan Mediaş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Răzvan Trif are 24 de ani (9 octombrie 1997) şi joacă fundaş de bandă, sau mijlocaş, în funcţie de cerinţe. El a semnat un contract pe doi ani şi jumătate. În afară de Gaz Metan Mediaş, Trif a mai jucat la Luceafărul Oradea.

Mihai Lixandru, născut în 2001 (5 iunie), evoluează pe postul de mijlocaş defensiv. Fiind jucătorul lui FCSB, cu el s-a semnat un împrumut doar până în vară.

“Ambii jucători au venit la echipa noastră liberi de contract, după ce şi-au depus memorii în urma situaţiei de la Gaz Metan Mediaş”, a precizat CS Mioveni.

Atât Trif cât şi Lixandru au intrat în programul de pregătire al echipei şi încă de la meciul următor pot face parte din lot.

În momentul de faţă, odată cu venirea celor doi de la Gaz Metan Mediaş putem spune că lotul echipei este complet. Au venit o serie de fotbalişti în această iarnă, iar unii dintre ei au şi jucăt lăsând impresie bună. Obiectivul rămâne menţinerea în Liga 1 şi sperăm ca nou-veniţii să ne ajute la realizarea lui!” a declarat preşedintele Consiliului Director al CS Mioveni, Dumitru Olteanu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.